fbpx

Zajedno kreirajmo tvoje zdrave navike

i učinimo da tvoj život bude neodoljiv, udoban i lijep.

Zajedno kreirajmo tvoje zdrave navike

Od haosa do unutrašnjeg mira

online coaching sesije 1:1

Osnovni postulat ovog koncepta je da su kouč i klijent partneri u procesu ozdravljenja i izgradnje zdravih navika, jer da bi se nešto u životu promijenilo i da bi upoznali svoju Moć, zaista je potrebno da budeš aktivno uključena u cijeli proces.

Kao tvoj Health Coach (Savjetnik za integradivno zdravlje i zdrave stilove života) praktikujem holistički pristup tvom biću, što znači, da bi ostvarili ravnotežu unutar tebe moramo se baviti svim aspektima tvoje ličnosti. Ne smijemo zaboraviti tvoje emocije, misli koje njeguješ, potrebe tvoje duše i potrebe tvoga tijela.

Zavirićemo u svaku oblast tvog života, koja može imati značajan uticaj na tvoje zdravlje i trenutne navike. Često loša atmosfera u radnoj sredini, nezdravi partnerski odnosi, odnos koji imamo prema sebi, koliko sebe njegujemo, kakve poruke sebi šaljemo, na koji način komuniciramo i td. se odražavaju na cjelokupno zdravlje i formira naš odnos prema hrani.

Tako da veoma često jedemo kada ne osjećamo fizičku glad. Jedemo zbog pogrešno stečenih navika, zbog toksičnih emocija, zbog osjećaja neprihvaćanja i odbačenosti.

Health coaching koncept  je veoma popularan  u svijetu, gotovo svaka poznata ličnost danas ima svog savjetnika za cjelokupno zdravlje. Mogu se pohvaliti time da sam učila od najboljih. U radu sa klijentima ja primijenjujem sva svoja znanja, sticana kroz različite metode (health coaching, EETT, meditaciju). Zato smatram da je moj pristup u radu jedinstven i da pokriva sve segmente bića, na kojima je potrebno raditi.

Pružiću ti jednu podržavajuću sredinu, u kojoj ćeš osjetiti sigurnost, povjerenje i toplinu. Radimo na transformaciji tebe i tvojih navika, korak po korak. Nije nam cilj da te dovedem u stanje totalne panike, koja zasigurno vodi ka frustraciji i brzom odustajanju. Radimo stvari postepeno, baš onako kako je potrebno, jer nam je cilj da dođeš do rezultata i da taj rezultat bude održiv. Ja nisam adresa gdje ćeš dobiti instant rezultate, ovo je adresa za jedan temeljan, sveobuhvatan rad, koji će te, zasigurno, učiniti naprednijom i zdravijom verzijom tebe.

"Sve dok vam je u ustima zalogaj hrane, problemi su riješeni – bar za sada" - Franc Kafka

Pravim za tebe personalizovan plan ishrane. Ne razmišljaš šta ćeš pripremati za obrok, o tome razmišljam ja.

Šta to znači?

Znači da dobiješ gotov koncept svakog obroka, plan je prilagođen tvom zdravstvenom statusu, usklađen sa tvojom zdravstvenom istorijom i trenutnim načinom života, a sve u pravcu cilja koji imamo za tebe. Uz plan ishrane dobiješ i dodatne savjete iz wellness domena, koji će dodatno podržati tvoj način ishrane.

UKOLIKO OSJEĆAŠ:

 • Depresivnost, anksioznost, čest stres koji ti onemogućava da kontrolišeš vlastiti život

Tvoje raspoloženje stalno varira, ne osjećaš stabilnost, pouzdanost i sigurnost.

 • Nedostatak energije u tvom životu

Osjećaš konstantan pad energije, čak odmah po buđenju, nakon jela, stalnu potrebu da odmaraš ili da se dopinguješ nečim što će ti pomoći da održiš budnost i koncentraciju.

 • Dijabetičar si, imaš insulinsku rezistenciju, hormonalne poremećaje, disfunkciju štitaste žlijezde, česte alergije
Uzimaš lijekove, ali kao da nešto nedostaje. Možda promjena životnih navika?
 • Imaš problema sa probavom
Osjećaš često gasove, varenje nije adekvatno, sklonost ka dijereji i opstipaciji, nadutost. Ovi simptomi ti onemogućavaju normalno funkcionisanje u redovnim životnim situacijama.
 • Teško gubiš kilažu
Iako treniraš intenzivno kao da to nije dovoljno. Imaš iskustva sa raznim dijetama, ali i to ne daje željeni rezultat.
 • Nedostatak radosti

Zaboravljaš na one male radosti, koje su nekada bile dovoljno da te “izdignu” od trenutnih okolnosti. Sve što radiš, radiš sa osjećajem moranja i trebanja, nedostaje ambicija, čista želja i lakoća.

 • Osjećaš konstantnu napetost i frustraciju

Nešto u tvom životu ti onemogućava da slobodno dišeš, da otvoreno komuniciraš i da zrelo sagledavaš životne okolnosti. Imaš stalan fokus na negativne stvari.

 • Imaš stalni izazov sa celulitom
Iako piješ dovoljno vode, treniraš, ideš na anticelulit masaže…celulit je i dalje prisutan
 • Ne spavaš dobro
Imaš problem da umiriš svoje misli, često se budiš tokom noći, ujutru se osjećaš veoma iscrpljeno i nervozno.

da li si rekla "da" na 3 i više ovih stavki ?

Ako jesi, znaj da je to u ovom trenutku dobra stvar! Zašto? Zato što postoji rješenje za sve. Nekada nas mala promjena dovodi do velikih pomaka.

A sada kada znaš – imaš moć da učiniš nešto po tom pitanju!

UKOLIKO si spremna:

 • Da naučiš kako da kanališeš stres, da odbaciš potrebu za perfekcionizmom, da naučiš kako da vjeruješ u sebe onda kada nemaš razumijevanje i podršku drugih
 • Da radiš na svojoj energiji i prihvatanju sebe
 • Šta god da se dešava u tvom životu (previše poslovnih aktivnosti, neprijatna radna atmosfera, previše projekata i kratkih rokova) naučiš da budeš uzemljena i u balansu sa sobom i svojim potrebama
 • Da se osjećaš zdravo, puna energije, sa dovoljno samopouzdanja i prihvatanja onoga što si sada i željom i disciplinom da stigneš tamo gdje želiš biti
 • Da poboljšaš kvalitet svog sna
 • Da poboljšaš izgled svoje kože, da održiš mladalački duh i tonus
 • Da poboljšaš svoje navike u ishrani, da se posvetiš pripremi svojih obroka, planiranju obroka unaprijed
 • Da konačno sebe staviš na prvo mjesto, jer znaš da si jedino tada u mogućnosti biti dobar primjer tebi bliskim ljudima (roditelji, partner, djeca, kolege…).

Upoznaj svog kouča

Ja sam Ivana Gojković, po osnovnom obrazovanju sam Magistar farmacije i Specijalista za farmaceutski marketing i menadžment. Obrazovanje sam završila u Beogradu, gdje sam živjela 11 punih godina.
Radila sam 10 godina u farmaceutskoj industriji, kao farmaceut, pa onda kao rukovodilac farmaceutskog dijela poslovanja kroz sektore prodaje, marketinga i regulative. Stekla sam dosta prakse u radu sa ljudima, prošla dosta treninga iz domena biznisa i zasigurno, ovo je bio jako značajn i ispunjen period mog života.

Školu za Health coaching sam završila na najprestižnijem institutu za integradivo zdravlje u svijetu, Institute for Integrative Nutrition sa lokacijom u Njujorku, čiji sam danas ambasador.

Danas sam prvi internacionalno sertifikovani Health Coach (Savjetnik za integradivno zdravlje i zdrave stilove života) u Crnoj Gori, gdje sam trenutno nastanjena.
Osnivač sam Healthy Mood brenda I autor sam Healthy Mood detoks programa.

Pored toga, završna sam godina edukacije za EETT kouča, po autorskoj metodologiji Ivane Kuzmanović, kouča, savjetnice za lični razvoj i pisca. Osim toga, instruktor sam meditacije, znanje i vještine sam sticala od svoje mentorke Ivane Kuzmanović, koja je ujedno i Učitelj meditacije.

Evo šta ćeš naučiti kroz moj program

i kako ćemo zajedno transformisati tvoj život na bolje

Pošto je ovo on line 1 na 1 koncept važno je da znaš da je ovo sigurna sredina za tebe.
Ne moraš da se pomijeraš iz svog doma, dovoljno je samo da imaš otvoren skype nalog.
Proces prilagođavamo tebi, onako koliko ti bude prijalo. Idemo postepeno sa promjenama,
a cilj nam je da unaprijedimo tvoje zdravlje, poboljšamo sveopšti kvalitet života i učinimo
da povratiš radost, probudiš kreativnost i uspostaviš ravnotežu unutar tvog života.

Ljubav prema sebi i dnevna praksa

Ljubav koju osjećamo prema sebi je zapravo najznačajniji dio ovog procesa. Kada ti iskreno ne voliš i ne prihvataš sebe, zato što misliš da ti ljubav ne zaslužuješ, ili je tvoja ljubav puna uslova (Npr. Kada budem imala 55kg tada ću se voljeti….), veoma teško možeš napredovati u procesu. 

Zato prvo učimo kako da prihvatiš sebe, kako da pristupiš sebi sa puno ljubavi i podrške, kako da se konektuješ sa sobom.

Ishrana I aktivnost

Naše tijelo je naš hram i tako ga moramo tretirati. Naučićeš kako da osluškuješ šta ti tijelo poručuje, naučićeš da pokažeš više zahvalnosti prema svom tijelu i odgovoriš na njegove potrebe. 

Nemamo svi iste potrebe, zato ćemo zajedno doznati koje su to tvoje. Kroz pokret (fizičku aktivnost), kroz prilagođenu ishranu tebi i tvojim potrebama, kroz razne druge metode naučićeš kako da njeguješ svoje tijelo spolja i iznutra.

Osluškujemo potrebe tvoje duše

Naučićeš kako da komuniciraš sa svojim unutrašnjim bićem, kako da pročistiš um i koje su to tehnike koje ti mogu pomoći da dnevno osnažuješ sebe iznutra.

Uspostaviti pozitivne misli

Znate, gdje nam je fokus tu je i energija, a gdje je energija tu je i manifestacija. Mi zapravo privlačimo sve što nam se događa u životu, na svjesnom i nesvjesnom nivou. 

Naučićeš kako da prebacuješ fokus sa onog što “ne valja”, sa onog što “nije prihvatljivo”, sa onog “što ne želiš”, sa onog “što ti treba” na ono što imaš, a nisi ga osvijestila.

Upoznaj svoje emocije

Emocije su energija u pokretu. Nismo naučeni da “baratamo” njima na zdrav, odgovoran i zreo način. 

E, tu se krije mnogo blokada, a svaka blokada u nama vodi ka bolesti i frustracijama raznog tipa. Vidjećemo šta se krije u tvom emocionalnom otisku, prepoznaćemo koji su to koncepti koji te vode kroz život i zbog kojih dolaziš do rezultata kojima nisi zadovoljna.

Naučićeš kako da ispoljiš svoju emociju asertivno, kako da osnažiš svoju emocionalnu zrelost, a da ne pružiš emocionalnu reakciju, koja nije poželjna. Ona je češto samo posljedica izbacivanja emocionalnog naboja bez kontrole.

Kreiramo ciljeve

Svaka naša želja ostaje na nivou želje kada se adekvatno ne prevede u cilj. Naučičeš kako da jasno postavljaš svoje ciljeve, kako da u njih vjeruješ i kako da ih ostvariš.

"ovo mi je pomoglo da otkrijem koja polja u mom životu trebaju dodatnu negu. Ivana mi je osmislila i plan ishrane, koji me je vratio na moju staru kilažu."

Pre otprilike 2 godine sam se doselila u Severnu Irsku, kod supruga. On je Irac i farmer. Promena zemlje, kulture, ali i radne sredine mi je veoma teško pala, na početku. Uvek sam mislila da sam neko ko ima kontrolu nad svojim životom, jer sam oduvek imala zdrave navike, radila sam dosta na sebi i svojim potrebama.

Kada sam shvatila da ne mogu sama da se izborim sa svim promena u mom životu, potražila sam pomoć. Pisala sam Ivani preko njenog sajta i objasnila joj svoju problematiku. Bio je dovoljan jedan razgovor da shvatim da mi je ovo potrebno. Opredelila sam se za 6-mesečni program.

Program mi se jako dopao, stavlja veliki fokus na emocije, karijeru, fizičku aktivnost i duhovnost, što mi je pomoglo da otkrijem koja polja u mom životu trebaju dodatnu negu. Ivana mi je osmislila i plan ishrane, koji me je vratio na moju staru kilažu.
Ivana je veliki profesionalac, karakteristika koju je danas teško naći. Njen program je sjajno osmišljen i po mom mišljenju jedinstven. Za ovih 6 mjeseci bila sam svesna da radim nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, a osim toga bilo mi je i zabavno baviti se sobom na ovaj način.

Tamara Brkan Moore, Sjeverna Irska, profesor italijanskog jezika

"iskusan savjetnik, koji lako uspostavlja povjerenje i komunikaciju, uvijek spremna i otvorena za svaku pomoć i saradnju."

Odredićete svoju stazu, ili ćete počistiti postojeću, shvatićete da vaš rast nije završen, da vaša misija nije ispunjena, i da je potrebno da još radite na sebi. Mijenjaćete se ubrzano i svakodnevno, spolja i iznutra, mijenjaćete i svoju okolinu.

Biće izazovno, uzbudljivo, ali na trenutke i vrlo zahtijevno i neprijatno. Na kraju, ukoliko budete predani i uporni, bićete oduševljeni rezultatima.

Ivana ne prenosi svoj sistem, ona podstiče ljude da razviju sopstveni. Ona je iskusan savjetnik, koji lako uspostavlja povjerenje i komunikaciju, uvijek spremna i otvorena za svaku pomoć i saradnju.
Ovo je program koji od srca preporučujem svim prijateljima i poslovnim saradnicima, i sasvim je izvjesno da ću ga lično ciklično ponavljati uz Ivanino vođstvo.

Maša Petričević, Italija, eksport-menadžer

JOŠ UVIJEK NISI SIGURNA ?

S obzirom da se još uvijek nalaziš na mojoj strani, sigurno si nešto smislila!
Možda si već odlučila da transformišeš svoj život, a možda još uvijek ne.
Hajde da popijemo virtuelnu šolju čaja i zajedno popričamo o tvojim strahovima i pitanjima,
o tome šta se trenutno dešava u tvom životu. Vjerujem da će ti ovo mentorstvo pomoći.
Podijeliću sa tobom precizne detalje od kojih možemo nastaviti dalje.

Često postavljana pitanja

Health Coach je ekspert u domenu ishrane i wellness-a, osoba koja će ti pomoći da osnažiš svoje snage, da otkriješ stvari koje te blokiraju da živiš punim potencijalom, da upoznaš sebe i svoje emocije, obezbijediće ti potrebnu podršku u kreiranju željenih rezultata.

Moj pristup je individualan i potpuno personalizovan, znači, prilagođen potrebama klijenta. Primjenjujem znanja stečena iz domena Health coaching-a, meditacije i EETT metode, jer na taj način veoma temeljno pristupamo onim oblastima tvog života koja te ishranjuju spolja i iznutra.

To su one oblasti tvog života koja nas ishranjuju iznutra, kroz naše misli, emocije, odnos koji imamo prema sebi, odnos koji imamo sa drugima. Te oblasti su: karijera, socijalni život, partnerstvo, fizička aktivnost, duhovni aspekat našeg života. Čak je i definicija zdravlja WHO (Svjetske zdravstvene organizacije) potvrdila koje su to oblasti značajne za naš sveukupni zdravstveni status. Zdravlje je stanje potpunog blagostanja fizičkog, duševnog i socijalnog. Zdravlje nije samo odustvo bolesti

Onog koji radi za tebe. Kako ćeš to znati? Zajedno ćemo istražiti, kroz razgovor. Dakle, ovdje ne koristimo unificirane i gotove planovei programe ishrane, ovdje kreiramo tvoj plan ishrane, koji je prilagođen tvom trenutnom stanju, životnim navikama i afinitetima.

Dobiješ plan recepata, koji će ti dati upute kako da pripremiš svoje obroke. Ne praviš neka velika odricanja, sve ima svoju zamjenu.
Danas postiji mnogo načina da se naprave zdrave verzije slatkiša.

Kuvaš i pripremaš obroke za sebe, jer hrana je energija. Jako je važno da obezbijedimo pripremu svojih jela u kućnim uslovima (povremena odstupanja su svakako dozvoljena), sa puno topline i ljubavi.

Takva hrana je provjerenog kvaliteta. Uz plan I program ishrane uvijek dobiješ i dopunske wellness preporuke, jer nije samo dovoljno raditi na ishrani kada želimo korigovati kilažu i uspostaviti zdrave navike u ishrani.

Ovaj program je namijenjen svima onima koji žele da rade na sebi. Prilagođavamo ga tvom rasporedu, ali je tvoje uključenje u isti neophodno. Dakle, ne postoji tehnika, čovjek, mudrac, niti bilo ko na ovom svijetu ko vaše navike može promijeniti za tren, donijeti željene rezultate, usaditi nova gledišta, reprogramirati obrasce, niti povećati vaš energetski potencijal trajno, baš kao što nijedan trener ne može formirati vaše mišiće i oblikovati vaše tijelo tako što će dizati tegove umjesto vas. Potrebno je zasukati rukave. Tvoje učešće i potrebna discipilna su neophodni.

Ovo je potpuno individualno. Svi smo priča sama za sebe. Važno je da vjeruješ u proces, da se oslobodiš veze koju imaš sa rezultatom i da se oslobodiš očekivanja, da vjeruješ meni, da slijediš moje preporuke i da sarađuješ, a rezultat neće izostati. Kada će početi prve promjene? Odmah. Jer, čim kreneš da radiš na sebi ti nikako nisi ista ona ti od juče.

Ono što zasigurno znam jeste da je investicija u sebe, u svoj lični rast i razvoj, najznačajniji poklon, koji možete pokloniti sebi i drugima.

Preuzmi besplatan priručnik

Detoksikuj svoje tijelo, um i emocije

U mom e-priručniku možeš pronaći savjete i tehnike koji te uvode u proces prirodnog čišćenja organizma. Naučićeš kako da kroz četiri koraka, koja treba da uvrstiš u svoju dnevnu rutinu, poboljšaš stanje svog organizma i osnažiš ga na svim nivoima.

Premium

Šestomjesečni program
 • 12 konsultacija u trajanju od 60min
 • Kreiranje mjesečnih planova ishrane
 • Recepti sa prijedlogom pripreme svakog obroka
 • Dodatne wellness preporuke, koje će podržati vašu ishranu i aktivnosti
 • Edukativni materijal i preporuke nakon svake konsultacije
 • 5-dnevni plan detoksa (pripremljen prema jedinstvenim potrebama klijenta)
 • Izrada plana kojeg samostalno sprovodiš u kućnim uslovima
 • Premium Newsletter HealthyMood
 • 24 / 7 podrška sms, ili putem email
 • 1 besplatno predavanje vezano za temu koja je najveći izazov za tebe
 • 1 besplatno predavanje o izboru “idealne” hrane za tebe, o čitanju etiketa, na šta obratiti pažnju, kako birati namirnice u prodavnicama i šta je to na šta treba posebno obratiti pažnju kada je izbor nutrijenata u pitanju (60min)
 • Mini obuka za meditaciju, koja će ti pomoći da samostalno sprovodiš meditaciju ubuduće.

Starter

Jednomjesečni program
 • 2 konsultacije u trajanju od 60min
 • Kreiranje plana ishrane za mjesec
 • Recepti sa prijedlogom pripreme svakog obroka
 • Dodatne wellness preporuke, koje će podržati tvoju ishranu i aktivnosti

unesite vaše podatke


Moj program je najbolji za ljude koji:

 • Žele da osnaže svoj zdravstveni status na jedan cjelovit i prirodan način, bez ikakvih lijekova i pomoćnih supstanci
 • Za sve one koji su pod terapijom, a žele istu dopuniti i podržati prirodnim metodama kreiranja zdravih stilova života
 • Za sve one koji se konstantno bore sa energijom, promjenama raspoloženja, teškim mislima, probavom, nadutošću i kilažom
 • Za sve one koji imaju česte upale i sklonost ka alergijskim stanjima
 • Za sve one koji imaju hormonalni disbalans, za dijabetičare, za ljude koji se bore sa insulinskom rezistencijom, za sve one koji vode bitku za disfunkcijom štitaste žlijezde, policističnim jajnicima
 • Za sve one koji žele da rade na sebi, na najdubljim nivoima, da osnažuju svoje mentalno, emocionalni i fizičko zdravlje
 • Za sve one koji žele da nauče kako prihvatiti sebe i kako zavoljeti sebe, beskompromisno
 • Za sve one koji vode bitku sa učestalim emocionalnim prejedanjima
 • Za sve one koji žele da povrate radost u svoj život
 • Za sve one koji žele da poboljšaju izgled svoje kože (akne, ekcemi, psorijaza)
 • Za sve one koji se bore sa insomnijom