fbpx

DEEP CLEANSE DETOX: 5 dana za potpunu detoksikaciju tijela

Loša ishrana kao što je veliki unos šećera, masne hrane, alkohola te pušenje i svakodnevni stres uveliko ugrožavaju naš organizam, puneći ga toksinima. Detoksikacija prije svega čisti našu jetru, koja služi kao sunđer u našem organizmu, koja reciklira i izbacuje loše stvari iz njega.

Svi svjetski stručnjaci imaju zajedničko mišljenje i preporučuju da bi se svakako trebala barem 3 do 4 puta godišnje sprovoditi detoksikacija kako bi se tijelo s očistilo od toksina, ojačalo imunitet i oporavilo. Najbolji oblik čišćenja tijela je kroz 3 do 7 dana. Odatle i moja ideja za 5-dnevnim DEEP CLEANSE DETOX programom.

Ja sam Ivana Gojković

Mr ph. spec. | Health Coach

Veliki sam avanturista. Hrabro se hvatam u koštac sa svim izazovima koje mi život nanosi. Zaljubljenik sam u putovanja (ko nije :)), obožavam multikulturalna područja, promoter sam zdravih stilova života i sporta, veliki sam poštovalac prirode i radoholik. 

Holistički sam trener za zdrave stilove života, magistar farmacije, specijalista za farmaceutski marketing i menadžment i ambasador najveće škole za ishranu i zdrave stilove života sa lokacijom u Njujorku. Volim puno i da pišem. A da se ne bih ovdje raspisivala i ušla rizik da vam postane dosadno, opširnije o meni možete saznati u posebnoj sekciji mog sajta (link na kraju ove strane).

Ja sam Ivana Gojković

Mr ph. spec. | Health Coach

Veliki sam avanturista. Hrabro se hvatam u koštac sa svim izazovima koje mi život nanosi. Zaljubljenik sam u putovanja (ko nije :)), obožavam multikulturalna područja, promoter sam zdravih stilova života i sporta, veliki sam poštovalac prirode i radoholik. 

Holistički sam trener za zdrave stilove života, magistar farmacije, specijalista za farmaceutski marketing i menadžment i ambasador najveće škole za ishranu i zdrave stilove života sa lokacijom u Njujorku. Volim puno i da pišem. A da se ne bih ovdje raspisala i ušla u rizik da vam postane dosadno, opširnije o meni možete saznati u posebnoj sekciji mog sajta (link na kraju ove strane).

ŠTA DOBIJAŠ PROGRAMOM ?

Program predstavlja kombinaciju hladno cijeđenih sokova i proteinskog šejka, čija je receptura napravljena tako da potpomogne čišćenje digestivnog sistema, jetre, bubrega i kože, što se odražava na kompletan zdravstveni status organizma. Sastavom sokova snadbijevamo naš organizam potrebnim fitonutrijentima, vitaminima i mineralima.

Ukoliko imate problem sa varenjem i diurezom, želite da otklone nadutost, korigujete tjelesnu masu, otklonite ili ublažite upalne procese u organizmu, očistite kožu, poboljšate svoj imunitet, otklonite znake umora i bezvoljnosti, poboljšate mentalne operacije, kvalitet sna i koncentraciju, onda će vam DEEP CLEANSE DETOX u tome uveliko pomoći.

Rezultati koje možete očekivati nakon završenog detoks programa:⁣

 • Smanjena tjelesna masa od 2 do 5 kg
 • Poboljšana probava i diureza, brži metabolizam
 • Smanjena nadutost
 • Ublaženi / potpuno sanirani upalni procesi u organizmu⁣
 • Čista koža
 • Ojačan imunitet
 • Bolji san
 • Sanirani znakovi umora i bezvoljnosti⁣
 • Bolja koncentracija i produktivnost⁣

DobijaŠ 25 obroka za 5 dana

DEEP CLEANSE DETOX se sastoji od pet obroka dnevno. Preporuka ga je konzumirati pet dana, kako bi efekat programa na organizam bio što bolji. Dakle, 25 obroka za kompletan detoks program:

 1. Wake Me Up 500ml (kelj, kivi, krastavac, spirulina, zelena jabuka, menta), konzumacija u 09:00

 2. Run Me 500ml (narandža, šargarepa, đumbir, kurkuma, crvena jabuka, limun), konzumacija u 12:00

 3. Flush Me 500ml (cvekla, paradajz, crvena jabuka, limun, đumbir), konzumacija u 15:00

 4. Glow Me 500ml (krastavac, kokos voda, ananas, limun), konzumacija u 18:00

 5. Wish Me Nice Dream 500ml (bademovo mlijeko, šumsko voće, agava, cimet), konzumacija u 21:00

RUČNO BIRANE NAMIRNICE

Svaka namirnica iz ovog programa pažljivo je birana, a sama receptura još pažljivije osmišljena.
Zbog samog procesa pravljenja napitaka, u odsustvu bilo kakvog konzervansa, rok trajanja napitaka je dva dana. S toga je neophodno preuzimanje programa na dnevnoj bazi, ili svakog drugog dana. Zavisno od dogovora.
Na ovaj način garantujemo termostabilnost i kvalitet detoks programa.

Dakle, nema unaprijed pravljenih porcija i skladištenja u frižideru, svaki dan za vas biram svježe namirnice i koristim ih za pravljenje nove ture obroka.

Ivana, izdržala sam detox, čitala sam tvoje blogove i malo je reći da sam oduševljena i pronašla se u 80% priča. Svaka ti čast. Svakako ću praktikovati detox i u narednom periodu
Marija Jovanović, 45
5/5
Četvrti dan detoksa, nisam gladna, osjećam se lagodno i poletno. Sokova ima dovoljno, taman kada osjetite glad odmah je vrijeme za sledeći. Najukusniji detox ikad!!!
Ana De Wilde, 36
5/5
Prođe i treći dan bez ikakvih problema, čini mi se najbrže i najlakše. Danas nisam osjećala nikakvu glad i ostao mi je još jedan obrok. Vaga pokazuje -2kg a osjećam se odlično!
Željka Ivanović, 28
5/5
Utisci odlični, postigla sam što sam htjela. Skinula stomak, a osjećam se odlično. 5 dana koji su mi bili prelagani, isto planiram u toku zime jer je vrhunska stvar.
Alma, 41
5/5

Cijena

DEEP CLEANSE DETOX
(5 dana x 5 obroka) 
125,00 €

DEEP CLEANSE DETOX 
(5 dana x 5 obroka)
+ online konsultacija u trajanju od 60 minuta
145,00 €